Pitkästä aikaa ‘kotisatamassa’

Viime kaudella hankin Twentyknotsilta SUP-kausikortin, joten tuli käytyä suppaamassa paljon heidän pisteillään ja siten Kalastajatorpan ranta ja laituri tuntuu aikalailla kotisatamalle. Olin siellä tänään ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Otin alleni Fanaticin Ray -laudan, joka oli uusi tuttavuus minulle.  Mukava retkilauta, vähän jäykempi ja jotenkin tunnottomampi kuin lempiretkilautani Starboardin Freeride, mutta meno oli helppoa ja vakaata.  Aurinko paistoi lämmittävästi ja tuulta oli kohtuu reippaasti.  Kalastajatorpan ympäristöstä löytää myös suojaisia paikkoja, joka oli uudella laudalla alkuun varsin hyvä juttu.

Tunnelma oli todella kesäinen, muutamia seurueita oli myös suppamassa, jotkut heistä ensimmäistä kertaa, ja hyvin näytti sujuvan tuulesta huolimatta.  ‘Päättipä’ joku kokeilla meriveden lämpötilaakin, kuulemma ihan ok, alkushokin jälkeen :).

Suppauksen jälkeen oli mukava jutella ja vaihtaa kuulumiset Marian kanssa.  Terassin tuolit houkuttelivat istuskelemaan hetken ja orvokitkin luovat viihtyisää tunnelmaa.  Varoitan, olen intomielinen orvokkien nyppijä, joten saas nähdä pysyvätkö sormeni erossa noistakaan. Mutta saankin orvokit kukoistamaan huhtikuulta syyskuulle :).  (Muut kukat sitten yleensä tapankin, joko liialla tai liian vähällä kastelulla). Ehkä lisäksi voisi olla pieni juomakioski/jääkaappi, valikoimana pullovettä ja jaffaa? Jos vain saadaan kaunis kesä, niin juoma voisi maittaa SUP-melonnan jälkeen.

Nyt ostin kymmenen kerran kortin, tulee varmasti helposti käytettyä kesän aikana. Ehkä uudestaan heti huomenna? Vaikka asteet nyt vähän laskisi, kuten ennustukset lupailevat,  niin koskaan ei ole kylmä supatessa ollut. Sateessa en oikein viihdy, mutta muut kelit käyvät, kunhan ei kovin paksua jäätä ole :).

Leave a Reply