Mustion linna

Ismo Leikolan ”Ei mitään vakavaa” on tänään Mustion linnan kesäteatterissa. Olen nähnyt Leikolan lyhyitä klippejä, ja huumorinsa vaikuttaa sellaiselle, jota jaksaisi pidempääkin kunnella, niin kokeillaan nyt sitten.

Saavuin jo aamupäivällä Mustion linnaan, lauta takakontissa tottakai! Juttelin respahenkilöiden kanssa mistä pääsisin vesille. Mennäkö pidempi retki Lohjanjärvellä vai katselisiko linna-aluetta vesiltä käsin? No tottai Mustion linna by Mustionjoki.

Erinomainen lähtöpaikka on Mustion ruukin uimaranta. On se myös erinomainen uimapaikka, tottakai pulahdin, ja uin, ja kokeilin laudalle nousun vedestä käsin. Oli oikein riemukasta!

Itse melonta oli kolmisen kilometriä. Maisemat oli kauniita, ja todellakin oli hauska nähdä rakennukset vesiltä käsin. Katsoi aluetta uusin silmin sitten maaltakin ”Hei, tuon suihkulähteen vierestä menin! ”Linnan ikkunasta näkyy tuttu joenmutka!”

Kävin myös linnakierroksella, oli todella asiantunteva ja hyvä opas! Suosittelen!

Mustion linna by Mustionjoki

Linnakierros

(etsi kuvista Louis Vuitton -laukku, aito, vanha)

Ismo Leikola

Ei saanut kuvata, joten lisää mielessäsi ekaan kuvaan Leikola lavalle, ja tokaan kuvaan loput katsojat (esitys oli täynnä).

Leave a Reply