Hyvien muistojen retki

Tänään pakkasin aamiaisen kylmälaukkuun, hyppäsin laudan päälle ja aloin melomaan kohti Mustasaarta. Keli oli täydellinen, puolipilvistä, sopivasti tuulta ja vähän aaltoja. Söin jukurtin myslillä ja mustikoilla, sämpylän ja join latten Mustasaaren laiturilla. Ja päätin palata takaisin pitempää reittiä. Lauta kulki kevyesti ja nautin joka melanvedosta. Kohta olinkin Lehtisaaren-Kuusisaaren tuntumassa, ja paljon hyviä muistoja tuli mieleen, oli kuin olisi kotiin tullut.

Ensimmäiset SUP-kesäni meloin pitkälti näissä maisemissa. TwentyKnotsilla oli SUP-piste Kalastajatorpalla, ja sieltä lähdin monet kerrat merelle. Ja osallistuin tekniikkakursille, SUP-pilatekseen, viikkotapaamisiin ja kävin retkillä. Mitä ihania muistoja! Koko Mikkosen perhe tutustutti isolla sydämellä meitä noviiseja lajin pariin aina innolla ja hymyillen! Olette niin ihania!

Paluumatkalla näin vielä vesitason, pitihän siitäkin kuva napata. Matkaa kertyi reilu 10 km, hyviä muistoja nousi mieleen paljon pidemmältä matkalta.

Leave a Reply