Merikoiran kanssa aamiaisella

Tätä aamua on odotettu. Aurinko paistaa heti aamusta ja tuuli 2 m/s. Nyt pakataan aamiaiset laudalle ja melotaan Karhusaaren uimarannalle ne nauttimaan. Alfred on jo kuin vanha tekijä vaikka tämä hänelle vasta toinen kerta tänä kesänä ja ehkä neljäs kaiken kaikkiaan. Hän seuraa valmisteluja kotona tarkkaavaisena (molemmille melontaliivit esiin ja aamiaisen pakkaaminen) ja on selvästi innokas lähtemään.

Rantaan päästyämme odottaa nätisti kunhan valmistelut tehty ja malttaa tällä kertaa myös odottaa kunnes annetaan lupa mennä laudalle. Sen verran piti olla tietty omapäinen, että ehti vielä takaisin laiturille hypätä, ennen kuin irrottiin laiturista, niin treenattiin laudalle tulo sitten vielä uudestaan (kertaus on opintojen…).

Laudalla olo meni tosi hienosti. Ei edes lukuisat linnut, hanhet, lokit, joutsenet ja muut tunnistamattomat, saaneet häntä levottomaksi niin uskaltauduin ensimmäistä kertaa hänen kanssaan ihan seisaaltaankin melomaan!

Aamiainen maistui niin hyvälle. Alfredille oli varattu erikoisherkku. Aikansa sitä ihmeteltyään, ja hiekkakuorrutuksen sille tehtyään, mussutti sitä oikein tyytyväisenä.

Leave a Reply