Joka vanhoja muistelee…

Sää on puhututtanut taas juhannuksena. Itsekin pääsin vain kerran aalloille ja jo selaan edullisia lentoja, josko lähtisi etelänmaille, kunhan loma alkaa.  Nizzassa on lämmintä ja varsinkin yksi erityisen ihana SUP-ranta.  Mutta vilkaistaanpa saman ajankohdan kirjoituksiani parilta viime vuodelta, mitä on sää mahtanut silloin olla?

2015

27.6. 2015: Totean kirjoituksessa, että kesäsäät eivät ole alkaneet ja lähinnä on vain satanut.  Etsimme kuitenkin järviä Peniössä tulevia retkiä varten, ja teen pikaisen lenkin Vähäjärvellä, päällä pitkähihainen tuulitakki, tämän vuoden juhannusSUP sentään onnistui hyvin lyhythihaisessa T-paidassa.

2016

25.6.2016: Juhannus avautunut harmaana, mutta parantunut juhannuspäiväksi jopa hellelukemiin.  Perheen kanssa olemme menneet läheiselle järvelle suppaamaan, ja viikonlopun aikana oli useampikin ensikertalainen laudalla.  Hyviä SUP-muistoja.

26.6.2016: Mukava, aurinkoinen yhteisretki kajakin kanssa.  Lopussa todetaan, että sadetta luvattu seuraaviksi päiviksi.

Mitä tästä nyt voi todeta? Tuskin mitään. Säät vaihtelee, molemmista aikaisemmista kesistä on kuitenkin paljon hyviä SUP-muistoja, tästäkin kesästä syntyy varmasti. Kesä- ja loma-aika on kuitenkin vasta alkamassa.

Alla satunnaisia kuvia tästä juhannuksesta, tuli tehtyä kaikenlaista muutakin kuin SUP-juttuja.

Leave a Reply