Herkuttelua Matildanjärvellä

Sunnuntain kunniaksi teimme kaksistaan aamuretken. Mies valitsi menopelikseen uuden kajakkinsa, joka sai näemmä kutsumanimekseen M/Y Ruuhi. M/Y Ruuhi osoittautui vakaaksi menopeliksi, jolla oli kiva mennä, ei nopea todellakaan, mutta tosi vakaa.  Tuntui mies tykkäävän.

Minä menin Starboard Freeridella, joka on vaan niin kiva lauta. Olosuhteet olivat mitä mainioimmat: kohtuullista tuulta keskempänä järveä, niin sai tehdä sopivasti töitä (tai myötätuuleen leikkiä purjetta), lummepoukama aivan tyyni niin sai nautiskella jopa istuen, ja aurinkohan paistoi koko ajan mukavasti. Oli monipuolinen ja aivan ihana SUP-retki. Ja vaikka kartalla näyttääkin, että olisimme meloneet saaren läpi, niin kyllä siinä vettä oli, toisin matalaa oli.  Samoin  lummepyörähdyskin tehtiin todistettavasti vedessä, vaikka kartalla näyttää kuin olisimme kivunneet kuivalle maalle.

Nyt sää onkin muuttunut sateiseksi, ja sitä on luvattu parikin päivää.  Juhannusviikonlopun suppailuilla jaksaa kyllä muutaman päivän taas odottaa :).

 

Leave a Reply