Aurinkoa ja tuulta Porkkalanniemellä (Sperrings Sund -joki)

Tänään järjestettiin TwentyKnotsin kauden ensimmäinen SUP -retki.  Auli ja Petri ja melkein kymmenen muuta reipasta suppaajaa kokoontui sunnuntaiaamuna Kirkkonummen Maatilapuodille, jossa jaettiin toimintaohjeet autojen ja lautojen suhteen niin, että saimme kaiken tarvittavan niin retken alku- kuin loppupäähän.  Kaikki olikin suunniteltu oikein mainiosti, koska retki sujui vaivattomasti.  Kaukaisin suppaaja saapui peräti Tampereelta asti.  Olikin tosi kiva tavata Katja taas pitkän talven jälkeen.  Katjan kanssa tuli tehtyä viime kesänä yksi mainio jokiretki Tervakoskelta Hämeenlinnaan (Hiidenjoki).

Aurinko suorastaan helli meitä tänään koko matkan ajan, nyt oli kesäistä. Alkumatka oli leppoisaa fiilistelyä mutkittelevassa joessa.  Sitten saavuimme laajalle peltoaukeamalle, jossa oli sekä lintuja että lintubongaajia, ainakin yksi kurki nähtiin. Muita matkalla nähtyjä otuksia oli jänöjussi ja pari peuraa.

Sitten retken luonne muuttui.  Loppumatkan saimme tehdä kunnolla töitä napakkaa tuulta vasten.  Aaltoa se ei juuri nostanut, joten oli oikein mukavaa treeniä, ilman tasapainohaastetta. Olihan tämä ihan täydellinen SUP -retki.  Kiitos TwentyKnots taas kerran hyvästä retkestä! Ihanaa, kun on taas kesä.

Lähtö

Alkumatka

Peltoaukea

 

Tauko

Loppumatka

 

Leave a Reply