Fiskars Degersjön

Varsinais-Suomen lomakierros jatkuu. Kohteena tänään Fiskars. Kartasta olin katsonut, että olisi sopivasti tyrkyllä Fiskarsin kyljessä kohtuukokoinen järvi, Degersjön. Tie näytti menevän sopivasti viereen. Ja kerrankin niin, että tällaisella hakuammunnalla ei vain löytynyt vaan löytyi peräti täydellisen hyvä lasku- + parkkipaikka. Näin ei käy ikinä!

Auto viimeiselle vapaalle paikalle. Kävely rantaan, jep, täydellinen ramppi, tästä vesille. Pumppu käyntiin ja tavarat valmiiksi. Sääkin oli täydellinen, aurinkoa ja pientä tuulta. Järvi ei ole suuren suuri, mutta helposti sai reilut kahdeksan kilometriä melottua, rauhalliseen lomalaistyyliin.

Olin ajatellut syödä jossain Fiskarsin alueen ravintoloissa ja ehkä tehdä vähän keittiötavaraostoksia, mutta parkkipaikan saaminen oli tällä kertaa mahdotonta. Tänä viikonloppuna on kansainväliset suurmarkkinat, joten väkeä oli suuresti paikalla. Vesillä oli kyllä tilaa ja rauhaa. Joten, aikani muutaman muun auton kanssa jonossa parkkipaikkaa etsittyäni, jatkoinkin matkaa seuraavaan kohteeseen. Siitä toivottavasti kerrottavaa huomenna.

Lähtöpaikka

Vesillä

Leave a Reply