Assari esittäytyy ja raportoi Kööpenhaminan beduinoasen.dk-kahvilasta

Tervehdys,

Olen Assari, joka auttaa Rouvaa hänen Suppailunsa arjessa. Jokaisen Rouvan takaa löytyy Assari. Käytännössä olen se näkymätön hahmo, joka on kameran takana tai kantaa SUP-lautaa. Jonkun sekin on tehtävä. Olen myös auttanut hiukan tämän sivujen kasaamisessa, joskin Rouva on Rouva sivuillaan. Mitään ei tapahdu ilman hänen siunaustaan.

Selvyyden vuoksi, olen SUP-taidoton. Eli minua ei tulla näkemään laudan päällä. Se vaan ei sovi. Ei mitenkään. Näissä laudoissa on jotain, joka ei vaan sovi minulle.

Assarin kirjoitukset löydät tältä sivustolta aina kategoriasta Assari (kts. oik.).

Ja sitten asiaan. Prosessi menee suunnilleen niin, että Rouva suppaa ja minä odotan rannalla. Ajattelin, että kahvilassa käyminen on mukava tapa tappaa aikaa. Ja samalla kertaa voin kertoa soppeleista kahviloista. Ja tällä kertaa kahvia on juotu Kööpenhaminassa, kahvilassa nimeltään beduinoasen.dk. Sijainti on sama kuin mistä Rouva kertoo kirjoituksessaan Suppaamisesta. Kahvilana beduinoasen.dk ei päässyt häikäisemään, mutta tehtävänsä se täytti. Sain kahvia ja se oli varsin ok. Tiivistän kokemukseni asteikoa 1-5 käyttäen.

  • Kahvi **** : kelpo, Tanskalaistyylisesti erikoisen makuinen, mutta asiallinen.
  • Leivos – : tähän on vaikea sanoa mitään, sitä ei ollut.
  • Miljöö ** : mitä kaunista tulee mieleen Kööpenhaminan satamasta? No, se on sentään Kööpenhaminassa. Ongelmana ehkä se, että visiitti tehtiin off-season aikaan jolloin olimme ainoat asiakkaat. Ja se on vähän sen.

Kokonaisuutena kokemus oli vähintään ***:n arvoinen.

Alla muutama kuva tästä kokemuksesta. Ehdin myös taidevalokuvaamaan Glyptotek-museossa.

 

Leave a Reply