Amazing Aurajoki SUP 2.päivä

Väsynyt, mutta onnellinen.  Amazing Aurajoki SUP2017 toinen päivä on takana. Se oli rankka. Tämä retki oli minulle ensimmäinen SUP -retki, jossa oli useita Kävele & kanna lauta -osuuksia, ja tänään vielä vaikeassa kaltevassa maastossa, joentörmillä.  Se vei mehut naisesta.

Onneksi on hyvä lauta (Fanatic Falcon Air) ja tekniikka kohtuu hyvässä kunnossa (tekniikkaopetus: TwentyKnots) niin suppausosuudessa ei näissä olosuhteissa mitään ongelmaaa, oli helppo olla etujoukoissa.

Tänään saavuimme kaikki isona komeana joukkona keskelle Turkua, Turkuun, jossa oli keskiaikaiset markkinat ja joenreunukset täynnä ihmisiä.  Saimme lämpimän vastaanoton.  Kamerat ja kännykamerat nappasivat kuumina kuvia etenevästä joukosta.

Näiden kahden päivän opetukset:

  • Hommaa SUP -retkille, joissa Kävele & kanna lauta -osuuksia jalkineet, joilla voit hyvin kävellä. Uimatossut eivät sovi pidemmille asfalttiosuuksille (rakot jalkapohjiin) ja Crocsit mahdottomat kaltevalla törmäällä (pyörivät jaloissa ja nilkkat joutuvat koville). Pitää tutkia ja löytää joku ratkaisu ennen seuraavaa tällaista rekeä.
  • Aurinkorasvaa pitää levittää huolella, myös kohtiin, jotka tulevat näkyviin päivän mittaan, kun/jos vähennät vaatetta. Tällä kertaa paloivat jalkapöydät uimatossujen poisottamisen jälkeen seisoessa laudalla sitten avojaloin.

Rankka keikka, mutta ehdottomasti upea.

(Tunnelmia ensimmäisen päivän jälkeen voit lukea täältä: Amazing Aurajoki SUP 1.päivä)

Leave a Reply