Yksi unelma toteutui

Toiveissa ollut pari kesää mennä suppaamaan Espoon ja Kirkkonummen välisellä merialueella olevan Pentalan saaren sisäjärveen. Tänään se tapahtui. Ja mikä seikkailu se olikin, yhteensä viisi tuntia retkellä, melontaa merellä ja järvellä, laudan kantoa saaressa, museoalueeseen tutustumista ja myös huilihetki kahvilassa. Hieno paikka tuo Pentala! Sinne pääsee myös saaristoveneellä, (edestakainen hinta 12€) eli ihan pakko ei ole supata, mutta superhauskaahan se on.

Kiitokset Päivi Pälvimäelle seurasta, hyvistä reittivalinnoista ja Pentalanjärven valokuvista, joissa olen onnellisena laudalla sekä kuvasta, jossa fiilistelen upean ranta-aitan edessä. Samoin kiitokset Toni Sudelle, joka vinkkasi erinomaisen lähtöpaikan!

Merellä

Järvellä

Maalla

Reitit

2 Replies to “Yksi unelma toteutui”

 1. Kristoffer

  Pentalanjärven eteläkalliolla on vain yksi kohta, josta pääsee uimaan. Parkkeeraamanne sup-laudat tukkivat sen.

  Reply
  • Mia Post author

   Hei! Voi harmi, jos siellä lautoja esteenä uimiselle. Toivottavasti jatkavat nopeasti matkaansa järvelle, sitä vartenhan ne sinne on kannettu. Toki voi ehdottaa melojia vaikka kiinnittämään laudat rantapuuhun karkuremmillä ja laskemaan veteen, jos heidän taukonsa jatkuu. Pentala ja Pentalanjärvi niin ihania paikkoja, että siellä kyllä kannattaa käydä uimassa! Itse olin tänään Porvoonjoella melomassa.

   Reply

Leave a Reply