Vappusuppi Paimionjoella

Suunnitelma oli viedä toinen auto alajuoksulle ja toisella autolla etsiä hyvä paikka mennä jokeen ylempänä, ja sitten meloa ensin ylävirtaan jonkin aikaa ja sitten lasketella autolle alajuoksulla. Samalla saada kasaan mukavasti kilometrejä, reippaasti yli kymmenen.

Tuo oli siis suunnitelma. Autoille löytyi kyllä hyvät paikat: ensimmäinen 110-tien viereen ja toinen Jokipuistoon Paimion keskustaan. Mainio lähtöpaikka muuten. Sitten kohti ylävirtaa. Muutama kymmenen metriä menikin kivasti, sitten huomattiin, että vettä on vain lavan verran. Pikapikaa polvilleen ja samassa olikin ensimmäinen lauta kiinni, ja samantien toinen. Oli sekä matalaa että kiviä, niihinhän evä sitten nappaa.

Eihän sitä nyt heti luovuteta. Jatkettiin ehkä reilu kilsa istualtaan, kunnes totesimme, että vaikka kivaahan tämäkin on, niin tekisi kuitenkin mieli seisaaltaan pystyä menemään. Joten käännös ja toiseen suuntaan. Lähtöpaikkamme jälkeen olikin mukavasti vettä, ja tuulta.

Tuulta oli niin reippaasti, että ei seisaaltaan oikeastaan päässyt eteenpäin. Aalto ei ollut paha, mutta tuulenvastus kyllä. Menimme aikamme ja sitten laskettelimme vauhdilla takaisin lähtöpaikkaan. Kilsoja koko reissussa kertyi 3,11 vaikka aikaa kului 1 tunti 20 min :D.

Mukava reissu oli kuitenkin, ja jotain kait tästäkin oppi.

Leave a Reply