Vaihtelevissa tuulissa

Lauantaiaamun SUP Kalastajatorpalla tehtiin vaihtelevissa tuulissa ja aalloissa.  Lähtöpisteellä oli kovahko tuuli, lähdettäessä toki myötäinen. Twentyknotsin henkilökunta vinkkasi, että Huopalahden suunta olisi hyvä, siellä olisi rauhallisempia vesiä, joten sinne suuntasimme. Ja valinta oli hyvä, vaikka sielläkin oli välistä tuulenpuuskia, niin aaltoja ne eivät nostattaneet, ja niin melominen oli oikein mukavaa auringonpaisteessa.

Allamme oli Fanaticin Fly-laudat.  Ja edellisen kerran vakaus tuli todennettua kunnon tuulessa, ei tullut ollenkaan sellaista oloa, että laudan päältä tippuisi.  Takaisin tullessa Kalastajatorpan edustalla tuuli ja siten ilmanvastus oli niin kova, että sen takia oli polvilleen käytävä, seisaalleen ei vaan päässyt eteenpäin. Ja polvillaankin sai tehdä kunnolla töitä, että pääsi takaisin lähtöpisteeseen.  Mutta hyvä treeni on hyvä treeni.

Hyvän treenin jälkeen olikin aika mennä suihkuun, ja sitten Lotan ylioppilasjuhliin. Oli ihanat juhlat, pöytä koreana ja kivoja ihmisiä, mukavasti viihdyttiin pitkään.  Onnea vielä kerran Lotalle, ja kaikille lakinsaaneille tai koulunsa päättäneille!

FullSizeRender

Leave a Reply