Parempaa ei olla voisi!

Täydellistä. Ihan vaan niin. Eihän parempaa sup-hetkeä voisi olla.  Tänään oli sää mitä parhain, ja seura, toinen sup-hullu, niin lopputulos on parasta kesää. Meni jopa hulluttelun puolelle: ‘nukkumista’ laudalla, vatsalihasliikkeitä laudalla, ‘joogaa’ laudalla, ja lautojenvaihto vesillä, ihme ettei uitu.  Tosin sekin olisi ollut ihan superia tässä säässä.

Laudat piti tietty vaihtaa kesken reissun, kun oli alla kaksi erilaista Fanatic -lautaa.  Minä olin kyllä kerran aikaisemminkin mennyt Raylla, mutta Fly oli uusi tuttavuus. Molemmat laudat oli tosi kivoja, hyvin erilaisia kyllä.  Fly oli niin vakaa, mitkään aallot tänään eivät saaneet tuntemaan, että voisi laudan päältä tippua, oli tosi vakaa.  Ray taasen pesee Flyn nopeudessa ja melomisen keveydessä mennen tullen. Yhdessä kuvassa näkyvä punainen Fanatic on muuten kilpakiituri, ehkä sitä voisi joskus edes vähän kokeilla, ihan vaan rannan tutumassa, tyynellä säällä? On aika äkeennäköinen menopeli.

Hulluttelunkin kanssa sai hyvää kuntoilua ja kilometrejäkin kertyi kivasti (6,2 km).  Parempaa ei vain olla voisi. Täydellistä.

P.S. Komeannäköinen teranssilaajennus tulossa Twentyknotsin pisteelle, kelpaa siinä ‘köllötellä’.

 

 

Leave a Reply