Täydellinen sunnuntai-SUP

Tästä ei kesäisemmäksi muutu: tyyni Töölönlahti, SUP-lauta alla, aurinkorasvat levitetty, ympärillä muita iloisia suppaajia (yksi oikein koiran kanssa :)), viereisessä kahvilassa iloinen puheensorina, myös muilla kielillä (ainakin englanti ja espanja), aurinko paistaa ja mieskin hymyilee.

Lähdin tänä aamuna Hakuna Matatan SUP-pisteeltä.  Siellä oli kova kuhina, heti kun aurinko paistaa niin suppaajia riittää, näytti lähtevän paljon väkeä myös vastakkaiselta SUP Finland- vuokrauspisteeltä. Ensikertalaisia luonnollisesti hiukka jännitti, mutta kaikki olivat innoissaan ja iloisia. Yksi nuori mies päätti kokeilla miten voi laudalla temppuilla ilman kaatumista: aika paljon, lopulta hänen istuessaan aivan laudan takana ja nokan noustessa koko ajan ylöspäin niin lopultahan se lauta käännähti hänen päällensä.  Komea oli kaari ja ihan alle jäi, mutta iloisesti hymyillen hän sieltä nousi, ja jatkoi suppaamista normaalimpaan tyyliin.

Töölönlahti on tyyni ja samoin Eläintarhanlahti, Pitkänsillan toisella puolella tuuli, no eipä ollut aikaankaan sinne kauemmaksi mennä vaan käännyin sen jälkeen takaisinpäin.  Kauniissa auringonpaisteessa oli mukava myös katsella tuttuja maisemia (Finlandia-talo, Oopperatalo, Olympiastadionin torni, Linnanmäki, Linnunlaulu, Ympyrätalo), ja näpsiä kuvia.

Tänään on niin nätti sää, että voisi illemmalla mennä katsomaan SupUltimatea, jota harrastetaan sunnuntaisin Kalastajatorpalla (TwentyKnots). Siinä taitaa muuten vesi roiskua ja pelaajat kastua. Katsotaan, jos saisi muutaman kuvankin otettua ja laitettua tännekin (jos vaikka hovikuvaajakin lähtisi mukaan).

P.S. Hakuna Matatalla on kyllä asiakasta ajateltu: tuolit, matot ja mukavat vedenalaiset rampit, helppoa ja mukavaa, sopii täydellisesti sunnuntai-suppaukseen.

P.S.2 Suppaavasta koiruudesta muutamakin kuva, on se niin söpö (ja liivikin neidillä pinkki).

 

2 Replies to “Täydellinen sunnuntai-SUP”

    • Rouva Post author

      On se! Enemmän suppaan pääkaupunkiseudulla Kalastajatorpalta, TwentyKnotsin vuokrauspisteeltä (oma lautanihan on mökillä), ja tykkään juuri reippaasta urheilumeiningistä siellä. Mutta joskus, ja varsinkin sunnuntaiaamulla, on ihan hemmottelua käydä tuolla Töölönlahdella.

      Reply

Leave a Reply