Naantalissa työtä ja lepoa

Tänään tapasin nuoren vanhan ystävän Naantalissa ja sovimme myös käyvämme suppaamassa.  Lähdimme aalloille Naantalin kylpylän hiekkarannalta, jossa on Twentyknotsin SUP-lautavuokrapiste.  Kylmä kesä on verottanut laudanvuokraajia, mutta ei meloessa tule kylmä, sinne vaan rohkeasti laudoille!

Olikin hyvät aallot tänään: lähdimme kohti Muumimaailmaa, mutta eteneminen oli kovassa vastatuulessa hidasta, mutta toki tehokasta treeniä. Ilokseni huomasin, että ei hirvittänyt yhtään seistä noissa aalloissa, välillä oli ilmanvastuksen takia vaan parempi olla polvillaan, niin pääsi etenemään kevyemmin.  Vuokra-aikamme oli kaksi tuntia, joten käännyimme takaisin n. 55 minuutin melomisen jälkeen.  Tässä vaiheessa emme olleet vielä tavoittaneet Muumimaailmaa, sen verran kova tuuli oli vastassa.

Takaisinpäin tulimmekin sitten hyvää vauhtia: olimme vajaassa 20 minuutissa takaisin lähtöpisteessä.  Ja sai ihan vaan nauttia kevyestä menosta tuulen ja aaltojen tehdessä kaiken työn, melaa tarvitsi vain vähän ohjailuun. Urheilusuorituksen jälkeen maittoi hyvä grillikana ja täydellisen ihana amerikkalainen juustokakku, nam!

Leave a Reply