Kakkua, kiitos!

Tänään lomapäivän viettoon ei kuulunut SUP-lautailua vaan kakunsyöntiä :).  Useampikin kaveri on kehunut Högsåra-saarella olevaa Farmors Cafeta, joten pitihän sinne mennä kakkuja maistelemaan.  Jotta Kemiönsaarelta pääsee autolla Högsåraan täytyy ottaa lossikyyti, ja sehän on vain mukavaa.  Näin kuumimpaan loma-aikaan toivoisi, että kyseisellä reitillä menisi tiheämpään vuoroja, kulkijoita sekä autoilla että ilman riitti tälle päivälle oikein hyvin. Saari  (ja kahvila) on oikein suosittu veneilijöiden keskuudessa, ja monenlaista alusta vierasvenesatamassa näkyi tänäänkin.

Högsåra oli oikein  mukava paikka, ja koska olimme autolla pystyimme liikkumaan saarella vaivattomasti ja kävimme myös pohjoisemmassa kärjessä syömässä jäätelöt keisarinlahden kaupalla (Kejsarvik/ Kejsarboden).  Jalkaisinkin pystyy hyvin liikkumaan lossin, Farmors Cafen ja vierasvenesataman välillä, joten ei haittaa vaikkei saisi autoa lossille.  Niin, ja mansikkakakku oli hyvää.

Paluumatkalla pistäydyimme jo kovin tutuilla retkikohteilla: Kasnäsissä, Amos Anderson kesähuvilla/museossa Söderlångvikissä ja Taalintehtaalla. Päivä oli aurinkoinen ja retki oli oikein onnistunut, on näitä hyviä kesä- ja lomapäiviä täällä kovin parjatussa kotimaan säässäkin.

Högsåra

Söderlångvik

Leave a Reply