Moottoriveneellä Villingille

Tänä äitienpäivänä lasten järjestämä yllätys oli moottoriveneajelu Helsingin edustalla. Vene ja kippari (HelsinkiBoats) oli käytettävissä kolme tuntia, ja ehdimme siinä ajassa Villingille saakka. Toki näimme paljon muutakin: Korkeasaari, Mustikkamaa, Laajasalo, Tammisalo, Suomenlinna, Vallisaari, Lonna, Ullanlinna, Katajanokka…Mutta Villinkihän minut villitsi :D.

Villinki laguuneineen nousi viime kesänä SUP-lautailukohteeksi, mutta jäi sitten tekemättä. Siellä herkästi tuulee liikaakin ja mahdollisesti vähän huonosta suunnasta valittuun saaren kiertosuuntaan nähden, niin pitää valita sopivat tuuliolosuhteet.

Tämänpäiväinen veneajelu kyllä vain innostaa entistä enemmän tekemään Villingin ympärisuppauksen. Oli niin kauniit maisemat, jylhät kalliot ja auringossa hohtava ulappa.

Äitienpäivään kuului myös herkut, alkoholiton juoma veneessä ja kakkukahvit maissa. Kiitokset taas Annie ja Akseli, sekä taustajoukkoina Jasmin ja Karl!

Villinki

Muita paikkoja

P.S. Tämä oli Alfredin ensimmäinen venematka, ja meni niin hienosti! Viihtyi pelastusliiveissäänkin. Kyllä siitä hyvä suppikoira tulee :D!

Leave a Reply