Suppikuntoon kesäksi

Taidan olla pahasti puutteessa talven jäljiltä: tänään katselin kaihoisasti Matinkylässä kuraränniä ja kaipasin laudalle.  Otin jäisestä ojasta jopa kuvan ja twiittasin mielihalusta lähteä vesille. Mutta en taida olla yksin kaipuuni kanssa, taitaa löytyä muutama muukin suomenmaasta, joka jo odottaa vesille pääsyä.

Nyt viimeistään on aika alkaa panostamaan rantakuntoon pääsyyn, tai siis suppikuntoon pääsyyn, ennen kauden alkua. Talvi on tietty käyty salilla jalkaprässissä ja nostelemassa puntteja, hiihto ja luistelu antanut kestävyyttä. Nyt voi siirtyä kävelyretkien tekoon, vähintään kaksi tuntia reipasta kävelyä, yhden juomatauon voi pitää.  Eiköhän näillä jaksa kahden, kolmen tunnin melonnan tehdä heti alkukauteen ja siitä se kestävyys pikkuhiljaa kasvaa kauden edetessä. (Jos olet masokisti, voit myös juosta).

Tänään tosiaan kävelin Matinkylässä ja istuskelin Cafe Merenneidossa ja nautin makoisan latten auringon porottaessa täydeltä taivaalta, oli muuten aivan taivaallista. Rannassa pääsi myös kaivamaan varpaat santaan (tosin pidin kyllä kengät jaloissa vielä).  Aurinko, sininen taivas, ruskea hiekka ja valkoinen meri.  Melkein täydellinen SUP -keli :).

Leave a Reply