Sup-joogassa, osa 2

Eilen sunnuntaina oli päiväohjelmassa sup-jooga. Kerta oli nyt toinen, ja tuntui oikein luontevalle heti alkuunsa.  Tällä kertaa teimme jo muutamia liikkeitä seisten. No, lähinnä liikutettiin seisovassa asennossa käsiä sivulta ylös ja sitten edestä alas (ilman melaa).  Kuulostaa kieltämättä aika helpolle, mutta kyllä siinä on oma haasteensa keikkuvan laudan päällä, ei sitä halua horjahtaa ja tippua veteen.  Vaikka ei kai sekään nyt katastrofi olisi.

Paikkana oli Hotelli Haagan uima-allas (Helsinki), jossa oli oikein mukavan lämmintä, kelien näin muuten ollessa vielä varsin viileitä.  Alun perin sunnuntain ohjelmassani oli myös SUP-retki Suvisaaristossa, mutta se peruuntui tuulen, sateen ja kylmän kelin takia.  Odotellaan siis vielä hiukka lämpimämpiä kelejä ulkokauden aloittamiseen.  Lauantai olisi kyllä ollut hyvä ulkosuppaamiselle, aurinko paistoi niin ihanasti, ja kuulinkin, että ensimmäisiä SUP-kursseja järjestettiinkin jo.

Olo oli taas aivan mahtava ja kevyt joogatunnin jälkeen.  Oli jopa niin kevyt ja rento olo, että ajoin ohi kehä I liittymästä ja tulin kotiin pidempää reittiä.  Onneksi on navigaattori, muuten olisi voinut eksyä enemmänkin Vantaalle.

Leave a Reply