SUP-jooga osa 3: Jooga nidra

Tänään oli äänestyksen  lisäksi kolmas kerta SUP-joogaa.  Tuli syötyä hyvä ja ehkä vähän runsaskin sunnuntaiateria tunti ennen harjoitusta, ja olo oli aika raskas tunnille mennessä ja mietin, mitenkähän jaksan joogata.  Kävikin yllättäen niin, että meillä oli ohjelmassa vähän erilainen, rauhallinen joogatunti eli tutustuimme jooga nidraan.  Jos joskus niin tänään, ololleni tämä sopi hyvin.

Jooga nidra on internetlähteiden mukaan meditatiivinen syvärentoutus, ohjaaja Anna kertoi sen olevan ‘unitila hereillä’, rentoutuminen tulee siinä sivussa.  Niinpä sitten rentoiduimme ja makoilimme selällämme laudalla reilun puolentunnin ajan veden keinuttaessa meitä rauhallisesti.  Ja keskitimme ajatukset Annan ohjeiden mukaan eri ruumiinosien kautta tähtitaivaalle saakka.

Itse tykkäsin enemmän aikaisimmista SUP-joogatunneista liikesarjoineen tasapainohaasteella.  Rentoutuminen ja rauhoittuminen tekee kyllä hyvää, varsinkin joogatunnin lopuksi.  Kaiken kaikkiaan oli oikein hyvä tutustua jooga nidraan, jos ei kokeile uusia asioita, ei voi tietää mitä sieltä löytyy, vaikka uusia suosikkijuttuja.

Nyt jännittämään vaalituloksia :).

Leave a Reply