Sadepäivänä SUP- liikkeissä (Helsinki)

Sadepäivän ajanvietteeksi valikoitui kahdessa SUP-liikkeessä vierailu. Mitään varsinaista hankittavaa ei juuri ollut, paitsi kysyimme molemmissa imukupeilla lautaan kiinnitettävää tavaraverkkoa, jota emme samantien mukaamme saaneet, tilata olisi voinut. Kävimme ensin Helsinki Surf Shopissa (www.helsinkisurfshop.fi), jossa SUP-tuotteiden lisäksi myös purjelautailu- ja leijalautailuvälineitä, sekä laaja valikoima vesiurheilutekstiileitä ja märkäpukuja. Toinen kohde oli Sup.fi (www.sup.fi), joka keskityy enemmän SUP-lautailuun.

Molemmissa liikkeissä juttelin kevyemmistä (kuin nykyisestä omastani) kovista SUP-laudoista, olisi kiva jaksaa yksinkin nostaa lauta helposti auton katolle ja pois. Ja molemmissa liikkeissä sain myös ihan itse kokeilla sellaisen nostamista.  Ja ero on huomattava! Nykyinen Bic 11’4”- lautani painaa sellaiset 18kg ja Bic 10’6” 12kg. Samoin Starboardin Whopper on painoltaan samaanluokkaa. Eron tekee kuulemma sekä koko että materiaalit ovat myös viimevuodesta keventyneet. Tästä voi vielä kehittyä lautakuume :).

Liikkeistä sai hyvää palvelua ja opastusta, mukaan myös esitteen (Helsinki Surf Shop) ja Turun  myyntipisteen yhteystiedot (Sup.fi), heidän Helsingin myyntipisteensä olikin tänään viimeistä päivää tänä kesänä auki.

Tänään en mene itse laudalle, mutta illalla on suurtapahtuma Helsingissä: Full Moon SUP 2015, jonne odotetaan jopa paria tuhatta suppaajaa. Ajatuksenamme on lähteä katsomaan tilaisuutta ja ottaa muutama valokuvakin, siitä mahdollisesti lisää vielä tänään. Toivottavasti sää paranee vielä ennen iltaa, ennusteen mukaan niin voisi käydäkin.

 

2 Replies to “Sadepäivänä SUP- liikkeissä (Helsinki)”

 1. Titta-Nina

  Laitahan kuvia tännekkin Full Moon SUPista.
  Voin kyllä suositella tuota Whopperia, se on huippu lauta!
  Kevyt ja silti vakaa, olen ollut tosi tyytyväinen.

  Reply
  • Rouva Post author

   Kohta tulee muutama kuva Full Moon Supista, emme valitettavasti voineet olla koko aikaa paikalla, joten kuvia vain alusta ja lopusta. Whopper oli kevyt käsitellä, hyvä tietää, että olet myös käytössä tyytyväinen. Jos löytäisin vaikka käytetyn edulliseen hintaan, niin voisin vaikka hankkia, katsotaan kuinka käy.

   Reply

Leave a Reply