Kävelyllä Lontoossa: kaupunkikierros

Pääsiäisen jälkeisenä tiistaina tein kävelykierroksen Lontoon keskustassa.  Lähdin kaupunginosasta nimeltä Fitzrovia ja kävelin British Museumille.  Sen jälkeen yritin mennä käymään Sir John Soane’s Museumissa, mutta se olikin valitettavasti kiinni.  Jatkoin sitten Covent Gardenille, jossa kävin mm. Aesopin liikkeessä.  Sieltä sitten pikkuhiljaa palasin takaisin ja nautin loppumetreillä vielä yhden herkullisen pirtelön Five Guyssa. Kävelyä tuli mukavasti 6,22 km ja samalla sai nauttia Lontoon katunäkymistä ja kauniista rakennuksista.

 

Yksi suosikkipaikkani Lontoossa on British Museum.  Se on hieno paikka. Sir John Soane’s Museum on myös kiva, olen käynyt siellä aikaisemmin, vaikken nyt päässyt.

 

Covent Gardenissa on putiikkeja, ravintoloita ja teattereita.  Pääkohteeni siellä oli ihonhoitotuotteita myyvä Aesop.  Luksusliike, jonka jokainen mymälä on erilainen ja erityinen.  Covent Gardenin liike on väritykseltään valkea. Lion King on aivan upea musikaali kaikenikäisille.

Edellisenä päivänä olin käynyt Aesopin liikkeessä Chelseassa.  Tämä liike on todella näkemisen arvoinen.  Kuvassa näkyvä metallinen pöytäpinta on oikeasti vettä! Ja liikkeen värit ja kaaret ovat upeat. Kannattaa käydä vaikka vaan ihastelemassa arkkitehtuuria, mutta on tuotteetkin aika kivoja.

Leave a Reply