Ilmatäytteistä retkilautaa testaamassa, osa 1

Olin tänään töiden jälkeen kahden työkaverin kanssa suppaamassa.  Sääennuste piti hyvin paikkansa, juuri klo 17-18 oli aivan ihanan aurinkoinen hetki Laajalahdella. Nautiskelimme auringosta ja sopivasti aaltoilevasta merestä. Työkaverit ymmärtävät selvästi myös tiimihengen rakentamisen päälle, he kun olivat pukeutuneet saman puku- ja värikoodin mukaisesti, oikein tyylikästä. Tämän päivän erikoisuus oli SUP-laudat, joilla oli oma tahto: molemmat kaverit menivät hetken lautojensa vieminä.  Tilanne saatiin kuitenkin haltuun, ja lopulta päädyimme kaikki samaan paikkaan.

Minulla on nyt missio: koekäyttää retkimallisia ilmatäytteisiä SUP-lautoja.  Minulla on siis taas lautakuume.  Nyt mielessä helpommin, yksinkin autolla kuljetettava lauta, siis ilmatäytteinen.  Kovat laudat ovat ehdottomasti suosikkejani, mutta yksin en sellaista auton katolle saa.

Tavoite on löytää Starboad Freeriden tyyppinen lauta (ja tietty edulliseen hintaa, tähänkin asti olen lautani käytettynä hankkinut). Tämän päivän lauta oli Fanatic Ray Air, ihan kiva, mutta ei täytä vaatimusta.  Liekkö liian kova vaatimus ilmatäytteiselle laudalle, onkohan sen mahdoton olla yhtä ihana kuin Freeride?

 

Leave a Reply