Synttäriostoksilla

Tänään kävin ostoksilla Helsinki Surf Shopissa Lauttasaaressa.  Aurinko paistoi, mutta tuuli oli lähes jäätävä. Hetken pohdin, liekö ihan paras idea ajatella huomenna suppaavansa, mutta sitä varten olin kyseiseen kauppaan menossa.  Tarvitsin pidempivartiset neopreenitossut, jos meinaan vielä näillä keleillä supata.  Siis ostoksille.

Tossut löytyivät helposti.  Tuntuivat heti mukaville ja pehmoisille jalassa.  Näissä ei ole kovaa pohjaa, vaan varpaan alla pelkää pehmyttä, ja vartta juuri sopivasti menemään märkäpuvun lahkeen alle.

Toki jotain muutakin piti tutkia.  “Minulla on hihaton märkäpuku.  Miten voisi yläosaa parantaa syksysuppaukseen?”  Neopreenipaidan kuulemma voisi laittaa alle.  Otin rekiltä sekä sellaisen että pitkähihaisen märkäpuvun alle laitettavan paidan.  Kaksi neopreenivaatetta päällekkäin tuntuu ajatuksenakin ahdistavalta, joten päädyin kevyempään paitaan.  Käsivarret eivät ole siis neopreenisuojattuja, mutta kuka sitä nyt aikoo mereen tippua…

Kassalta tarttui mukaan vielä uusi kännykkäpussi.  Omalla kännykällä koitettuna, siinä pystyi puhelimen toimintoja käyttämään ja jopa ottamaan kelpo valokuvankin kännykän ollessa sisällä pussissa. Kolme ostettavaa löytyi, sopiva synttärisetti itselle 🙂 .

Näillä uusilla varusteilla täydennettynä tarkoitus olisi mennä Halikonlahdelle huomenna laudalle.  Saas nähdä kuin käy.

Tossut, paita ja kännypussi

2 Replies to “Synttäriostoksilla”

    • Rouva Post author

      Sittenhän se toimii hyvin. Minulla on ollut vedenkestävä kamera juoksuvyössä, siitä ei vaan saa samantien kuvia twitteriin tai instaan, joten tämä on parannus siinä mielessä. Tarkoitus kokeilla vielä tänään.

      Reply

Leave a Reply