Matildanrannassa kahvilla, Kahvila Matildan Kyläkonttori

Jälleen Rouva lähti suppaamaan ja meikäläinen kahville. Matkan varrella otin muutaman kuvan Teijon laskettelurinteen laelta kohti Rouvan suppailureittiä. Komeat maisemat, varsinkin näin kesällä. Harvemmin sitä laskettelurinteessä on kesällä.

Päivän kahvila on Matildan Kyläkonttorin kahvila (fb, sivut). Se sijaitsee Matildan ruukkimiljöössä, nykyisen vierasvenesataman vieressä. Se toimii myös läheisen hotellin aamiaispaikkana sekä sen vieressä on erinomainen ravintola (sivut). Kahvila on toiminut jo aika pitkään ja paikkakunnan ehdottomasti hienoimpana kahvilana ansaitsee vaikka mitä mainesanoja. Tarjolla on mm. paikallisia leivonnaisia, kevyttä ruokaa ja myymälänä toimiva osa sisältää paikallisia käsitöitä sekä ruokatarvikkeita. Mm. Matildan omaa kahvia. Kyläkonttori on aktiivisen kyläyhteisön keskus ja siellä on myös kirjasto jonka kirjoja lukiessa on minullakin mennyt muutama sadepäivä. Mökki on parin kilometrin päässä.

Kuten voi arvata, kahvia ja leivonnaiset ovat erinomaisia, lisäksi miljöö on hieno. Kaikin puolin erinomainen, 5 tähteä *****.

 

Leave a Reply