Kolmen kahvilan SUP-kierros (tai siis kolmasosa siitä)

Eilen sain loistoidean, tehdä kolmen kahvilan SUP-kierros Espoossa.  Kahvilat olisivat Villa Pentry Nuottaniemessä, Merenneito- kahvila Matinkylässä ja Haukilahden paviljonki.

Tuumasta toimeen:  aurinkorasvakerros ihonpintaan (mahtava aurinkoinen sää), kevyt helleasu päälle, ladattu kamera vyölle, lauta autonkatolle ja menoksi.  Ensimmäinen kohde meni suunnitelmien mukaan: kuppi kahvia ja jäätelö terassilla.  (Nuottaniemi check).

Lauta mereen kätevästi venerampista Nuottaniemen venesatamassa. Sivutuuli etelästä, joo, se ei ole mukavaa, sitä kun olisi sitten tällä reitillä ihan koko matkan (paitsi hetken saaren takana ei).  Sitten alkoi heittää enemmänkin. En ollut todellakaan yksin merellä, moni muukin oli nauttimassa kesäillasta: moottoriveneitä, vesijettejä jopa vesibussi, ja niiden aallot. Just nyt ei huvittanut keikkua villinä aalloilla tai mennä koko matkaa polvillaan. Joten kurvasinkin Nokkalanniemen venesatamaan. Tämä tehdään loppuun joku toinen kerta.  Onneksi kauniina kesäiltana voi myös käydä kävelemässä Helsingin keskustassa.

Villa Pentry:

Nuottaniemestä Nokkalanniemeen:

Leave a Reply