Hiekkarannalta SUP-laudalle (Långvik 6.6.2015)

Hiekkaranta, auringonpaiste, aaltoileva meri, tänään oli täysin kesäfiilis merelle suppailemaan lähdettäessä.  Aamu oli alkanut hyvin, aamiaisella aurinkoisella terassilla ja päivä vain parani aalloilla.  Uutuuskohde oli Långvik Kirkkonummella.

Lähtöpaikka oli hieno, pieni hiekkaranta, jossa sai upottaa varpaansa santaan. Matka lähti myötätuuleen ja sai nautiskella merituulesta, keinuttavista aalloista, joutsenista (joita oli useita pareja lahdella, eivätkä edes olleet mitenkään agressiivisia tunkeilijoita kohtaan).  Etenimme kohti lahdensuuta (Espoonlahtea/Kivenlahtea kohti), kunnes tuli mieleen, että matka takaisin taitaa ottaa enemmän aikaa ja on varmasti raskaampi, joten ei ehkä syytä liioitella etenemisen suhteen, joten käännyimme takaisinpäin puolen tunnin melonnan jälkeen.

Takaisinpäin tultiinkin eritunnelmissa: ilmassa oli urheilutunnelmaa ja kunnon käsityötä, sai meloa ihan reippasti, että aallokossa eteni.  Kunnon treeni siis :). Kokonaisuutena SUP-retki oli täydellinen: sekä nautiskelua että liikuntaa.

Leave a Reply