Jumppapallogolfaamassa

Olen seurannut Facebookissa Suomen jumppapallogolfaajat -sivustoa jo kotvan aikaan, ja nyt vihdoin tuli lähdettyä itsekin mukaan. Ja oli kivaa! Seura oli tosi mukavaa ja paikka hieno, reitti kulki Vihdissä neljän veden kautta ja komeita kallioita riitti myös kiivettäväksi.

Yksi jumppapallogolfin kehittäjistä Janne Pyykkö kertoi, että paikanvalinta on tärkeä juttu. Valittavaksi tulee vain maisemallisesti mielenkiintoisia kohteita ja samaan paikkaan ei mennä vuoteen pariin uudestaan, näin harrastuksen tiimoilla tulee nähtyä hienoja, uusia reittejä.

Peli alkoi parkkipaikalla pallojen täytöllä ja peliparien sopimisella. Ensikertalaisena sain Jannen pariksi. Häneltä tulikin sitten pelin aikana paljon hyviä vinkkejä. Alkaessani tehdä ensimmäistä potkua tajusin, etten ole ikinä edes potkaissut jumppapalloa eikä ole mitään hajua miten se käyttäytyy! No suunta voi olla vain ylöspäin, ja kyllä se siitä pikkuhiljaa paranikin.

Lounastauon pidimme Kämmenlammen laavulla, jossa oli partiolaisia nuotiolla. He ihmettelivät miksi kannamme jumppapalloja mukana :). Kerroimme ilosanomaa ja tuntuivat hyvin asian ymmärtävän. Laavulla seurueemme pari rohkeaa leidiä pulahti uimaan! Wau! Ihanaa kuulemma oli.

Annaleena ja Elena olivat tänään ihan ylivoimainen pari, onnittelut! Parasta oli reipas ja rento meininki ja upeat järvimaisemat. Tulee varmasti osallistuttua uudestaan tällaiseen golfiin. Ja nämä järvet pitänee panna SUP-harkintaan, kantamaan kyllä joutuu lautaa, mutta hyvä reittisuunnittelu auttaa aina.

P.S. Janne on kova avokanoottiretkeilijä, jonka huimista seikkailuista voi lukea blogistaan.

Jumppapallogolf (neljä viimeistä kuvaa kuvaajana Janne Pyykkö)

Järvimaisemia

Vähän vakavaksi vetää näin ekalla kerralla 😀

Leave a Reply