IltaSUP Ruutinkoskelle

Perjantai-iltana on hyvä nollata pää työasioista, ja mikäs parempi keino kuin pikkusuppi vaikka Vantaanjoella. Tänään menimme Maijan kanssa Haltialan parkkipaikan luona olevan sillan alta veteen, siitä oli helppo mennä ja tulla, ja autoille oli hyvä parkkipaikka. Laudat täytimme sillan alla varjossa, parkkipaikka oli hel….tillisen kuuma varjoton hiekka kenttä. Viilennykseksi voi ostaa kivalta pikkukioskilta vaikka jätskit.

Joella oli miellyttävä meloa, tuuli sen verran napakasti että ei ollut liian kuuma, lisäksi joenpenkereet varjostivat uomaa mukavasti. Etenimme ensin pohjoiseen Ruutinkoskelle asti, siitähän ei melomalla eteenpäin pääse. Koski kimmalsi kauniisti ja koskenkohina on musiikkia korville. Tovin ihasteltuamme maisemia, käännyimme takaisinpäin ja jatkoimme vielä etelään sen verran, että tavoitimme Keravanjoen haaran, siellähän kävimme viimeksi Vantaanjoelle käydessämme.

Oli oikein mukava perjantai-illan sup, matkaa kertyi kuitenkin 5,31 km vaikka oli leppoisaa melontaa työviikon päätteeksi. Nyt sitten vaan pohtimaan minne huomenna laskisi lautansa. Kuuminta porotusta pitää kyllä vältellä, eli ehkä jo aikaisin liikkeelle?

Leave a Reply